Aktiviteter Stockholm

Aktiviteter svensexa Stockholm

COMBAT ARCHERY TAG

Combat Archery Tag är en blandning mellan bågskytte, dodgeball/spökboll och paintball. Man skjuter pilar med pilbåge på varandra! En otroligt rolig och spännande aktivitet som ni sent kommer glömma! Perfekt för svensexa eller möhippa i Stockholm. Sveriges i särklass största aktör – Succé varje gång!

Aktiviteter svensexa Stockholm

SQUID GAME STOCKHOLM

Nu kan ni utmana varandra i Squid game Stockholm – barnlekar. Ni tävlar individuellt men deltävlingarna varierar från individuella grenar till grupptävlingar. Lekarna för eventet är hemliga och väljs utifrån gruppstorlek så ingen kan träna och planera leken/tävlingarna.
Vi har även anpassat en del lekar till våra klassiska svenska lekar.

Aktiviteter svensexa Stockholm

PADEL

Vi arrangerar padelturneringar för företag, kompisgäng, svensexa och möhippa. Utmana dina arbetskamrater på padel (americano) där alla möter alla. Man spelar i par men tävlar individuellt. Padel Stockholm och padel företag Stockholm

Aktiviteter svensexa Stockholm

DODGEBALL

Spela Dodgeball med adrenalin.nu. Dodgeball passar alla oavsett kön, ålder och storlek. Inga förkunskaper krävs, vi går igenom regler och delar upp lag på plats. Här har du chansen att ”träffa” vänner, ha kul och kasta bollar. Missa inte!

Aktiviteter svensexa

FISKE I SKÄRGÅRDEN

Varför inte åka ut med kompisgänget, svensexan eller möhippan på ett riktigt fiskeäventyr i skärgården? Vi hämtar upp er med våra båtar och ni lånar utrustning av oss. Vi har erfarna guider som kan lära de som ej har så bra koll. Mat kan också ordnas.

Aktiviteter svensexa Stockholm

ESCAPE BOX

Escape Box är som ett mobilt Room escape i en box som arrangeras där du är och kan genomföras på konferens, restaurang eller hemma hos er. Ett adrenalinfyllt lagspel för 8-700 personer.